Kroppjakt.

Jag är på jakt....efter en snygg kropp. Ska ju som ni vet på bröllop den 13 sept. och nu är det i.o.f.s inte jag som ska gifta mig men man vill ju inte se ut som värsta tjocksmocken för det. Särskilt inte efter som jag beställt en kläning som på bilden bärs av en lång, sval, smal tjej. Jag kan ju inte göra så mycket åt lång men SMAL det ska väl för 17 gubbar gå att ordna till. Läste på Nettans blogg att Nu får det vara nog. Fr.o.m nu blir det soppor i 3 veckor och jag hakade på direkt.
Nu är det som så att jag har redan börjat vackla i beslutet för på söndag har vi kalas för Alfred med smörgåstårta. Jag menar SMÖRGÅSTÅRTA...vem kan sitta och dricka soppa då. Ja, vi får se...det är ju inte söndag än och klarar jag mig fram tills dess och kanske bara tar en liten bit och sen går på sopporna igen då är iallafall jag nöjd.

Mitt mål med detta är att komma in i gamla rutiner och sluta med fika/godis/chips varje dag som det blivit på semestern. Man har ju även gjort lättvindigast möjliga mat (läs korv, mos ,köttbullar, makaroner typ)  under ledigheten och bara man kommer tillbaks till grönsaker och proteinerstadiet så går det nog vägen. Nu är det ju skolstart för både mig och Frodoman på måndag och då kommer kanske rutinerna som ett mail i inkorgen.

Sen är det äntligen start för FFklubben med som haft semesterledigt hela sommaren. Vi behöver nog en nystart allihop så i morgon bitti är det invägning. Vem ta den första åtråvärda FF titeln?? Ja det får vi se v 35 då den första koras. Det kan bli jag.

                               


                             
ÖGONGODIS

Kommentarer
Postat av: Nettan

hörru..hörru..det blir soppa på söndag !!!!...vad är 3 veckor av ditt liv...det är värt att kämpa i 3 vekor...häng klänningen så du ser den varje dag och att du blir påmind om varför du går på soppor...du kommer att vara SÅ stolt över dig själv när klockorna ringer in och du står där som en smäck i klänningen...KÄMPA !!!!

2008-08-12 @ 17:41:43
URL: http://nettanp.blogg.se/
Postat av: sussi

Jag tror jag hänger på oxå men med mina egna soppor. Men jag har bestämt mig för att starta på Måndag v.34, min sista lediga vecka innan skolan börjar.

2008-08-12 @ 21:47:06
URL: http://modhsarea.blogg.se/
Postat av: carina

jag tycker att bilderna talar sitt tydliga språk..........du kommer att få ha en klänning anpassad efter volanger..

2008-08-13 @ 06:47:15
URL: http://sinneskatten@blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0