En vecka i en husvagn...

och än har vi vare sig slått ihjäl eller mördat varandra. Det kan vara för att vi roar oss på andras bekostnad. Steffo han sitter med en bira i handen och ett snett leende i ansiktet när än den ene än den andre husvagnsägarn försöker backa på plats med sin febrilt viftande fruga bakom vagnen. (stoooopp...nej, backa mer, sväng höger...stoooopp...)Hehe...kanske skulle hjälpa dom...hehe...nä ska di prompt ska ha så stora vagnar får di allt klara sig själva...hehe.
När sen förtältena ska upp då ler vi i samförstånd och sen satsar vi pengar på hur många minuter det tar innan första svordomen kommer. Oftast är den på tyska.

Det är mycket att titta på här på campingen också...polisen har vart här flera ggr. Man har fått en väldig motion av att springa efter och se vart dom ska. Några ggr har dom vart vid den största husvagnen vi nånsin sett, det går in 2½ sån som vi har i den. Polisen kanske tycker den är fin.

Imorgon ska vi åka hem med bara ett litet stopp på IKEA i Jönköping. Det kommer mer utförlig rapport om semestern när jag inte behöver använda snigelbredbandet. Tjing.

Kommentarer
Postat av: carina

Skönt att ni är hemma i Istrum, verkar farliga semestrar ni väljer....

2008-07-16 @ 18:28:56
URL: http://sinneskatten.blogg.se/
Postat av: nettan

Ja ...det är det jag säger...husvagn ?????...bo hela fam . på sån liten yta...inte undra på att polisen kommer... :)

2008-07-20 @ 12:08:18
URL: http://nettanp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0