Nu bär det iväg.

Vi drar på husvagnssemester i morgon. Vi skulle väntat på bättre väder men vem vet...då kanske vi aldrig kommer iväg så nu bär det av iallafall. Jag har laddat datorn med filmer och ljudböcker ifall det är hällregn vareviga dag. Då blir det till att ligga i vagnen med en påse chips, en pava rött och lite doftljus, campingdressen på och goa raggarsockar. Vi har tänkt oss att fara till Västervik. Det verkar vara en trevlig camping med mycket aktiviteter. Morgongympa mellan 8-8,45, Allsångskvällar, fisketurer och annat smått och gott....om man kommer ur vagnen vill säga. Har vart och köpt nya stolar till förtältet på ÖoB. Såna där 5-positions med aluminium och Textilene som man inte behöver dynor i. Steffo hittade dynor ändå...jättebilliga. Bara 19:- st.  Visst...199:-  st var det när vi väl betala men vem orkar göra återköp då. Jaja, nu har vi snygga dynor i allafall.

Fick köpa ny film till våran uråldriga kamera också. Digitalen har ju pajjat. Lämnade in en rulle som satt i också men jag skulle inte ha förstora förväntningar på den. Film var tydligen en färskvara som höll 6 mån. i kameran. Den rullen är sen Alma var liten...sisådär 2½ år kanske. Men det blir vad det blir...ska bli kul att se vad man tog bilder på då.

Nej nu ska jag fortsätta baka...gör sockerkaka med chokladbitar i och havrekakor i aluminiumform med kolasmet i mitten...smaskens.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0