Bra initiativ Istrums Sk

Ikväll var det premiär för familjemotion i Istrums Sk. Man fick komma hela familjen och sen dela upp sig i den grupp man tyckte man hörde hemma. Det var allt från de som sprang långrunda i snabbt tempo till min lilla familj som anväde fötterna till det de var ämnade för. Promenad i rask takt i Istrums beryktade helveteselljusspår. Det är nämligen inte platt emellan backarna ens där. Alma åkte vagn och för spåret är två och en halv km och vi gick två varv i rätt så rask takt. Men oj vad Alma var tlött när hon var klar. Det var sååå jobbigt att åka vagn så länge. Du känner igen det va, kära mor ;-)

 Första varvet vi gick så råkade jag tappa min 50-lapp som jag skulle ha till fikat efteråt så andra varvet gick jag och glodde ner i backen. Helt osannolikt så hittade jag 50-lappen bland alla gula löv och kolmörker som det var mellan lamporna. Ska nog skrapa min trisslott för jag vekar ha flyt i dag. Eller vad säger du Lina...du som har koll på vart du lägger saker...HAHAHA (internt)
 
Alfred han sprang med en grupp som det var lite blandade åldrar i allt från barn till de som var lite småskadade och inte kunde springa så fort så där tänkte jag att jag kunde vara med om jag någon gång får för mig att jogga runt. Men mest är jag ju med för att det är kul att göra något hela familjen som inte innebär att man ligger och päser i soffan och smockar i sig godis (sen att hela fadderullan avslutas i december med julbord , det hade ju ingen inverkan alls :))

Det var kul med att det kom så himla mycket folk...vi var säkert 40 pers. Det är inte illa pinkat av en liten byhåla man knappt vet att man kommit till ens när man är framme.

Näj nu får det bli Heroes innan sängåendet. Måste ju öva på min engelska och vad kan då vara bättre än att titta på en engelskspråkig serie så säg. (inte att läsa grammatikboken jag köpt mig va??)

Kommentarer
Postat av: mamma

jättegrattis till vg....eng. kmr du klara som en dans med min å petes hjälp!! ;-)

om du tycker att elljusspåret är jobbigt så är det inget mot "gula spåret"...där klarade ju inte jag av att gå i backarna utan var tvungen å springa..om du minns?..verkar ju va en "kommer-du-ihåg-blogg-dag" idag. ;-)

2008-10-17 @ 16:45:18
Postat av: Maloo

Vad jag minns så var det Röda spåret och att Lina inte kunde gå eftgeråt för att hennes fot var tre ggr så stor.

2008-10-17 @ 21:15:21
URL: http://malooskrypin.blogg.se/
Postat av: mamma

..men det väsentliga var att JAG sprang...i uppförsbackarna!!

2008-10-18 @ 10:29:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0