Jag och min stora trut

I tisdags var jag med Alfred när han tränade fotboll. Jag satt och talade med en annan pappa som vi även träffat på våra torsdagsfamiljeträningar här i byn. Han frågade när Alfred skulle börja orientering. Ja, det får väl bli snart, sa jag. Själv skulle jag behöva gå en grundkurs för jag är värdelös på orientering.
Ja, men det har ju funnits nybörjarkurser för föräldrar vars barn tränar, säger han.

Sen var det ur världen....trodde jag. I morses ringde den en karl som sa att vi hade möte i föreningen i går och då kom det fram att du var intresserad av att vara med på grundkurs.

-Eh, jae...det vore nog...eh...kul...

- Ja, men då börjar det i morgon lördag kl. 10,00. Ta med kompass och du får nog räkna med att det tar sisådär 3 timmar.

- Ehh, jaha...va (gulp) kul...klart jag kommer...(svettning och ångestfrossa)...ska bli väldigt roligt...

Detta är sååå typiskt mig. Kan bara inte säga nej. Och varför blir det alltid så att bara för att man tycker att nåt verkar kul så är det bestämt att man ska göra detta. Fast å andra sidan tror jag att det kan bli kul. Det är bara det att min gamle gympalärare skrämde mig för all framtid för just orientering. Han tyckte de som inget begrepp från början var värdelösa losers och då blir man lätt en sådan också. Det blir ju inte bättre av att Steffo tycker att jag har ett dåligt lokalsinne och att jag på våran första gemensamma semester var kartläsaren from hell. I min värld håller man ju kartboken som...en bok. I den verkliga världen får man visst i bland hålla kartboken upp och ner. Det beror liksom på åt vilket håll man åkte i från och vilket håll man skulle.

Håll i allafall tummarna för mig i morgon mellan 10 och 13. Och hoppas att vi koncentrerar oss på kartan och kompassen och lämnar själva springandet åt sitt öde.                        


Nåt för mig??

Där ligger jag i lä ;-)

Det var en gång (för 10 år sen) ett träningsläger i Hamburgersund. Malin hade fått energi som hon aldrig haft förr. Hon spelade en match där hon lekte med motståndarna, fintade som den värste Maradona. Hon fick smek(ök)namnet Troll-Margit för hon trollade så väl med boll som motspelare...eller jag kanske ser det i ett annat skimmer nu när det ändå gått ett decenium. Men lite trollar jag allt med bollen även om jag oftast inte vet efteråt hur det gått till. Nu har jag i allafall hittat en som nog mer är värd Bolltrollartiteln. Och jag lovar er att jag ska drilla Alfred hårt i sommar... I bakartagen

Vi har haft bakorgie här hemma. Småkakor och storkakor och allt möjligt. Alfred tycker att det är så kul när han kan läsa recepten själv så jag och Alma får baka våra kakor och Alfred gör sina. Fast vi smakar gärna över gränserna. Jag försöker dock att hålla mig ifrån dem men det är inte lätt när det vankas kolakakor i aluminiumform, sirapssnitt, kärleksmums, rulltårta och goda småmuffins.
Vispen dånar lite väl mycket för en del...Det blir nog en liten bagare av min skogshuggarkille tillslut.

Lite modigare

Det blir framsteg varje dag. Det är inte förrän på kvällen han vågar sig fram men det blir tidigare och tidigare. I dag har jag i allafall fått några bilder och han verkar inte blixträdd i allfall. Alltid nåt.


Så här tillbringades ju första dagen då:
(Jag själv hällde i mig en sån här goding. Fusk Irish med creme de cacao och en maräng på grädden, slurp)

       


I dag blev det alltså lite riktiga kattbilder. Först fick jag nästan krypa in under sängen:
När han väl kom fram smög han utmed väggarna:Men tillslut segrade leksugenheten. Och den här ungen är som alla andra ungar och kan för sitt liv inte låta bli mina fransgardiner som hänger som drapperier i våra stora öppningar mellan kök och allrum:
just för tillfället vet jag inte vad som hänt för han far som en galning mellan vardagsrum och sovrum. Det går i 180 och han bresladd in till sovrummet och upp i sängen...sen tillbaks igen. Det är väl farligt i alla rum nu kanske.

Nä nu blir det bingen. Bäst att sova medans man kan. Vaknade ju i natt av att nån attakerade mina tår. De såg väl ut som små råttungar där de låg och vickade i sömnen kan jag tänka.
Första, andra och tredje...

...dagen med katt har sett ut som följer:

Fredag: Kvällen tillbringades ömsom under badkaret ömsom under skötbordsbyrån i badrummet. De enda kort jag fick var på familjemedlemmars ben som stack ut här och var när de låg på golvet och försökte få kattstackarn att förstå att vi inte är så farliga. Minsta ljud och han skakade som ett asplöv. Stackars kissen. Han och hans syster hade dumpats som kattungar utanför ett stall och systern var placerad i jourhem för hon var så skygg av sig. Hur kan människor göra så mot ett djur. Grrrr. Felix hade i allafall blivit mycket säkrare och var kelig och gosig. Han bodde ju i en bur på katthemmet där så han blev väl helt förstummad över hur stort ett hus kunde vara. På natten låg vi vakna jag och Steffo och lyssanade efter vårat nya lilla barn som vågade tassa omkring lite när han trodde att alla sov. Mitt i natten kom Alma till oss. det händer aldig att hon gör det men just den natten hade hon hög feber och då kändes det väl tryggt. Och när männsikan var borta dansade katten i sängen. Eller rättare sagt...han använde hennes säng som toalätt. Han hittade väl inte tillbaka till badrummet stackarn.

Lördag: Felix var försvunnen. Vi letade överallt. Under badkaret, under byråar, soffor under sängen. 10 ggn jag tittade under sängen så hittade jag honom. I ena hörnet i resårmadrassfrottéskyddet. Han hade gjort sig en liten hängmatta där. Så denna dagen fick vi ligga under sängen när vi ville gosa med honom. Han är jättegosig och spinner som värsta sågverket men minsta rörelse så blir han skraj. Har inte velat fota för blixtens skull. Frampå kvällen fick Alfred fram honom en liten stund för snabblek med en liten mus. Tur det för Alfred hade börjat misströsta och längtade efter gammle Musse istället. När vi hade gått och lagt oss och noga stängt till dörren till vårt sovrum så lillkissen inte skulle förirra sig och lätt hitta in till lådan i badrummet så vågade han sig upp i våran säng. Så fort man rörde sig hoppade han ner men han var snabbt upp igen. Rätt var det var fick han syn på en annan katt. Spegelbilden såg antagligen skräckinjagande ut för attans vilken stor svans han fick. Natten gick sedan fint och kattmaten var slut och lådan var full på morgonen. Duktig kisse.

Söndag: Hela dagen har tillbringats under sängen. Kanske var den "andre" katten i huset som skrämde upp så nu har vi en fin filt över spegeln. nu på kvällen har han gått på upptäcksfärd. Ätit lite tulpaner från vårat köksbord och precis nyss klättrade han upp i bokhyllan och fick en pärm över sig så nu ser vi väl inte honom på en vecka till. Men jag tycker han gjorde stora framsteg i kväll så vi får väl hoppas på det bästa.

Nu ska jag gå och leta rätt på honom och tala om att det var en dum pärm.

Frisk igen

Jag har ju vart kattsjuk ett tag nu men idag kl 16.00 blev jag frisk igen. Det var då vi besökte katthemmet i Skara för att se om Felix ville flytta hem till oss. Just när vi var där så verkade han gilla oss men sedan hemkosten så har han legat och tryckt bakom vårat badkar. Han kommer väl förhoppningsvis fram när han blir hungrig. det är lite svårt att ligga under badkaret och ta kort så ni får en bild från katthemmet här så får ni bli uppdaterade med nya bilder när han vågar sig fram.


Finer är han så det förslår i allafall.

Roligt test

Hittade detta testet hos Sofie. Roligt att göra och jag tror nog det stämmer bra på mig. Hade det även vart  ljudboksfrågor hade jag nog blivit än mer boknörd men jag låtsades att det gällde ljudböcker med ibland. Här är resultatet...


 
                                 

Prova ni med.

Äntligen

Fick mitt första (efterlängtade) MVG idag. Till och med MVG + om man ska vara petnoga. Och det ska man väl ;-)?? Det var i Datorkunskap Word och jag hade ett poäng från full pott. Grattis mig. Nu hoppas vi på att Medeltidsfusklappprovet gick lika bra. Tvivlar väl på det. VG har jag nog klarat där men mycket vill ju ha mer så...Det värsta med fusklappen var att man inte kom ihåg så mycket av det man inte skrivit upp. Det jag skrivit på den kunde man ju såpass så man inte var tvungen att titta på den mer än nåt enstaka årtal. På provet kom dessvärre några grejjer jag inte skrivit på min lilla lapp men jag svarade så gott jag kunde. Sen brukar jag alltid lägga till några saker de inte frågar efter, ibland får man nåt poäng extra, ibland inte. Får väl se på tisdag hur det gick.

I dag har jag nog bestämt mig också (tror jag). Det blir nog Lärarprogrammet i Skövde. Varför skulle inte jag klara det? Men man vet aldrig. Det är ju inte april än så jag har ju lite tid att fundera. I April åker vi också på musikalen jag fick i fölsedaspresent. 25'te närmare bestämt. Det är även till det datumet kjolen ska sitta som en smäck. Bara så ni vet (och jag kan inte fuska). Denna veckan har jag loosat 0,8 kg och nu tänkte jag gå och göra pinkande hunden så även rumpecentimetrarna ryker.

Gunt for tonight.

                                       

Albreckt av Mecklenburg.

I morgon ska jag ha Historiaprov på Medeltiden. Det är ett omfattande prov på allt från folkvandringar, vikingatåg, feodalsamhälle, korståg, uppror hit och unioner dit, Muhammed med sin Islam, påvar med sina kyrkor, Heliga Birgittor med sina kloster, gubben i rubriken , Tyska hansan, Birger Jarl och hans kömpisar...och så digerdöden. Nu kommer vi till det bästa. Man får ha fusklapp med sig. Men bara i storlek av en vanlig post-it-lapp. Så nu har jag försökt få in 40 sidor från boken och 2 häften (ca: 20 sidor)  med text om allt vi ska kunna som inte står i boken...på en post-it-lapp. Världsmästare i småskrift nästan. Nu behöver jag bara ett jäkligt starkt förstoringsglass så jag kan se vad jag skrivit i möra. Bara jag inte glömmer lappen...vore trist.

Wish me luck!!


Ska bara be att få tala om att den är större på datorn än i verkligheten.

En utmaning

Beställde ju en så finer kjol från Haléns som kom i fredags. Den var till och med ännu snyggare i verkligheten än på bild. Det fanns bara ett fel med en. Dom hade sytt den alldeles för trång. Dumma Haléns. Samma storlek som jag har på andra byxor och kjolar men tydligen skiljer det så in i bängen. I min värld så är en 38 en 38 men så var icke fallet med denna. Första försöket fick jag upp den till precis under rumpan men sen tog det stopp. Efter att ha svurit lite på stackars Steffo som verkligen inte hade med det hela att göra så tröståt jag ett kilo godis (var det rätt medicin??) sen sov jag på saken. Glad i hågen på lördagsmorgonen så tänkte jag att jag nog inte  tagit i ordentligt och att bakdelen faktiskt är rätt modellerbar, det är ju inte så att den är full av muskler direkt, så tog jag i för kung och fosterland till Steffos stora förtjusning.                                     


På, gick tillslut, men det tog säkert fem minuter, svetten lackade och jag var helt slut. Väl över rumpan satt den som en smäck men det var vägen dit som var lång. Sen kom jag på att jag kanske skulle se hur lätt det var att ta av den. Ni vet...krogen...pinkenödig som tusan...trång toalett. Tur det inte var skarpt läge för då hade det blivit kris på riktigt. Den här proceduren tog också ett par minuter. Jag fick liksom hoppa omkring samtidigt som jag drog ner kjolen och drog upp fläsket vilket inte hade varit lika lättvindigt på en krogtoalett.

Tung i hjärtat så tänkte jag att jag får väl göra det då...jag får väl byta den...till EN strl. STÖRRE (hua brrr *rysningar*) Som tur var gick jag in på Haléns och kollade upp storlekarna som var kvar. 38...och 46. Jo jag tackar. Den dagen jag beställer en 46 utan att va gravid det är samma dag som jag går till Angeredsbron med mina vänner i FläskFäktarna.

Så nu mina vänner har jag en stor utmaning framför mig. I o f s densamma som alltid men nu har jag ett klart och tydligt mål. Jag ser det inte i kg denna gång MEN minst 4-5 cm måste försvinna från ändalyckten. Det gör inget om det för med sig minskning på övriga delar av kroppen (vader och så ;-)) , helst dock inget på plättarna i fram. Vill ju gärna inte se ut som en man i min fina kjol. Den ligger nu här hemma...som en hägring. Men även den törstige finner vatten på sin väg genom öknen (flera minuter gammalt Malooskt ordspråk)

Så genom det här...

            och det här....


Från det här...


                                           


till det här...                         eller åtminstonde det här....
                                      


Wish me luck....

Är det inte svårare

Jag har lagt till en google-översättare för er som gärna vill läsa mina inlägg på Engelska...eller för den delen Albanska eller Ryska. Skratta inte ihjäl er bara. Det gjorde nästan jag. Här har jag gått och trott att engelska är svårt och att jag inte klarar av det...och så har jag mött ett verktyg som änna är värre än mig. Det ger mig tröst på nåt vis även om jag inser att det inte lönar sig att känna sig överlägsen...ett verktyg.

Här kommer ett smakprov på ett par rader på mitt förra inlägg, översatt till nån sorts engelska. Pete, du kan väl översätta tillbaka så får jag se vad jag egentligen skrivit. Ni kan ju roa er med att försöka lista ut vilka rader som är ursprungsraderna.


"The afternoon of the days spent on the Kinnevik-Kullagården with their good buffet.  It is as förjordat measured only. But it was nifty view of the day when the sun light and WHOOSH over skiers on the slopes."

I bokartagen

Har haft fullt upp i helgen med att boka diverse evenemang. Först var det en tripp till Sälen v. 5 nästa år. Bäst att va ute i tid. Barna har redan börjat längta, lite jobbigt nu kanske att få höra "Ska vi åka snart i" 50 veckors tid men det får man väl ta. Sedan har vi bokat biljetter (Buddy Holly) och tåg till Stockholm den 25/4. Nu är det bara hotellet som fattas men det får vi ta nån da när vi hinner och orkar. För att aldrig direkt göra något så verkar vi vara i bokarflow nu i allafall. På fredag blir det även en tripp till Olins i skara. Ska då göra ett nytt försök att se Scotts. Hoppas på bättre lycka och mindre folk.

Eftermiddagen i dag tillbringades på Kinne-Kullegården med deras goda buffé. Man blir så förjordat mätt bara. Men det var tjusig utsikt i dag när solen sken och skidåkarna svischade förbi i backen.

Har ni haft en bra alla hjärtans dag annars? Min bestod av fika i Götene på förmiddan. Efwa fyllde ju år också så jag och Alma åkte och sa grattis. grabbarna i familjen tyckte det var bättre att hugga ved...

När vi kom hem gjorde vi en hjärtformad tårta med fyllning av kesella jordgubb/lime blandat med hallon och mango och grädde och gelehjärtan ovanpå. Smarrigt värre. Till kvällen blev det melodifestival med Pepparbiffar, potatishalvor i ugn och pepparsås och en förrätt, typ kräftcocktail med sallad och kräftstjärtar, creme fraich, majjo, stark senap och salt och peppar. Det var inte fy skam det heller. Så nu efter helgen rullar vi lika bra som X 2000 på våra stora maggar.

Nu är det bäst att jag tar tag i det jag borde gjort för länge sen, nämligen läst på om Medeltiden. Provet närmar sig med stormfart. Men va fasen...jag hade ju inte tänkt bli historialärare direkt.

En bra dag

Vaknade vid 6,30 av skönsång. det var Alfred och Steffo som sjöng "Ja må hon leva". En stor blomsterkvast och ett papper fick jag. På pappret stod det grattis på födelsedan och så var det en bild på detta. Det ska bli sååå kul. Och det roligaste av allt var att jag bara i förbifarten har nämt det när det gått på reklamen på tv inför premiären att det skulle jag vilja gå på. Inte alltid di är lika lyhörda karlarna.

Nästa firande var vid den mer normala tiden 8,30. Då kom Alma, Alfred och syster Jessie som sovit över in och sjöng en truddelutt till. En bukett med tulpaner och en god macka på guldbricka blev det då. Förmiddagen gick sen i bakandets tecken. D.v.s Jessica bakade och jag fikade. Bra fördelning.

På eftermiddagen åkte vi till Kinne-Vallen för sportlovskul. Det var radiostyrda bilrace. De körde så det rök. Sen fick vi fika också...Alfred skrek rätt var det var till för full hals: Mamma ser du vad det står på bilen. 34. Det är ju så många åt du fyller.

Jo tack, det behöver man ju inte bli påmind om. Värst är att fylla först av sina vänner. Boxades på kvällen och kände genast av att jag var så till åren komna medans de andra spolingarna...bara 33 boxade skiten ur mig. Fast du känner nog lite i morrn ändå Carre. Så än kan allt gammelgumman.

Nu ska jag sova en god natts sömn för i morrn blir det plugga igen. Tog en sabbatsdag i dag. Sen blir det  ett litet avbrott för bio på eftermiddagen men man kan ju inte förta sig på äldre dar...

Sing so long

Uppgradering

Vi har uppgraderat vårt bredband men det verkar inte vara nåt som märks här på blogg.se. Segare än segast. Får se om det går att ladda upp ett par bilder i allafall. Hittade nämligen två när jag kollade kattungekort på min UNDERBARA Änglatrumpet jag hade sommaren 2004. Ättlingar till den har överlevt 4 vintrar i garaget men förra sommaren var jag inte så snäll mot just den avkomman så den blev inte så stor så det gick att ta sticklingar då och nu i vinter så ser den inte så levande ut längre. Men här kommer i allafall bevis på dess glansdagar...

Min vadetnuäriblåakrukan ser inte lika välmående ut kanske...nu kommer ett perspektiv så ni verkligen ser hur stor den är...
Det doftade underbart på sommarkvällarna på altanen och i år köper jag nog en ny fräsch. Kanske en lila...eller röd. Går det åt pipan med blommningen kan jag ju alltid ta hand om bladen. Det lär vara en upplevelse utöver det vanliga ;-) (O.B.S. skämta bara mamma, jag är ju en ordentlig tjej)
Jag har blivit sjuk

Fast det är inget allvarligt. Jag är bara lite kattsjuk. Det är ju snart precis ett år sen vi blev kattlösa. På alla hjärtans dag förra året fick jag åka och avliva min Musse. Nu har vi talat lite löst om att kanska skaffa en katt igen. Och jag gjorde misstaget att gå in på djurens vänners hemsida. Ja ta mig tusingen vilka söta det finns. Fast Färg och Fantasiägarinnan...det råkar inte finnas några syskon på gång till Tuva??  Henne fick vi ju tyvärr bara behålla i ett halvår innan hon trotsade dödens lag på stora vägen. Men sötare katt får en leta efter.
Här på "storebror" Alfred 3 år vid tillfället. Så snart får vi kanske tillökning här på gårn'. Så jag blir frisk igen. 

Some serious shopping

Jag var ute med spenderbrallorna på i går med Carre. det blev en färd in till skövde för att , som jag tänkte, mest kolla runt och på sin höjd köpa ett par bralls till Alfred som hade fått kasta ett par på morgonen på grund av brist på tyg på knät. Vanligt förekommande på just hans byxor. Men jag kom hem med Ett par byxor, en t-shirt och en scarves till Alfred.
Trodde aldrig han skulle ta på sig scarvsen och tänkte att Alma kunde få den i så fall men han tyckte den var så cool för det var en kille som gick i TVÅAN som hade en sån. Tur det. För vid matbordet satt pappa och pappakompis och sa att en sån kan du inte ha på dig. Fick kontra med att det begrep inte två styckna som när dom tar på sig det coolaste dom har så är det nya outfiten från blåkläder och träskor från Leksand.

Sedan fick Alfredman också en döskallehängare från Lagerhaus som passar bra att hänga skärp och sånt på.
Alma fick en ny baddräkt för den hon hade, som vi använde i fredags kväll, hängde under brösten så det är ju tur att hon inte har större ;-)Här visad med kläder under. Hon fick även ett par skor som var för små...synd, då måste jag åka till Skövde snart igen ;-)

Mamman fick också en hel del med sig i shoppingbagen. En jeanskjol (likadan som Carre) en cardigan (likadan som Carre) och en turkos blus från H&M. Även en trukos ögonskugga och en kajal åkte med därifrån. När jag nu ska ha det. 

                                                                                     
 

Sedvanliga strumpor åkte med i kassen också. Det verkar ju vara hållbarhet en månad på min strumpor. Sedan blev det ett duschdrapperi på Lagerhaus. Kolla även in de kitchiga drapperiringarna...Och Carina...det nådde ända ner...inget IKEA-skit här inte ;-)

När sedan kvällen sänkte sig och vi kollade i godan ro på Scottarna på Melodifestivalen så kom sista rycket i shoppingtarmen och jag var tvungen att snabbt och lätt skicka efter en till Jeanskjol på Halens.se (i fall jag och Carre går på samma fest kan vi ju inte se helt lika ut, eller hur)Såg här hur bra fuchia-färg passar till jeans. De hade ju en sån färg på den blusen jag köpte...ska ju som sagt byta Almas skor snart...förresten...har nån nåt jobb till övers...det är lite lack i kassan just nu...

Coole kocken

Alfred har haft fullt upp i helgen. När man kan läsa, kom han på, så kan man ju också baka "bollibollar" själv. Och är man mästerkock så har man ju givetvis assistenter så man inte behöver göra allt själv.
Och här är det färdiga resultatet. Åh, vad nöjda de var.


I just realized, när jag tittade på bilderna att det var huggarns så stökigt det var på bänken...men det är redan bortstädat...ni får tro mig på mitt ord ;-)


Äntligen helg

Har "skolkat"  från hemmastudierna idag och vart hos Carre och fikat i stället. Mycket trevligare än att läsa om Medeltiden eller traggla Engelska som jag ändå inget begriper av. Och jag har ju ett lååångt sportlov där jag kan ta igen den missade studiedagen på. Om jag hinner. Det är ju nämligen fullt med aktiviteter på sportlovet man ska hinna med. Vi ska börja alldeles precis nu med att åka till badhuset. Jag har aldrig vart i Skara badhus så det blir lite premiär i dag.

Jag blev även lite nostalgisk och tänkte på min barndoms fredagar. Nu i efterhand känns det som en rutin vi hade i många år men tänker jag riktigt till kan det ju inte vart på det viset. Inte hela rutinen i allafall. Rutinen bestod av att åka till Götene badhus. Bada. Basta. Titta på damen med hängiga bröst och hängig läpp när hon filade sina fötter. Duscha av sig bastuhuden. Stå under hårtorken ett tag. Ibland få en "chokladboll" som på den tiden hade ett annat namn som jag inte vågar skriva av rädsla för att bli klassad som rasist. Åka till Wahlbergs och köpa en påse Mintolux. Åka hem och titta på Raskens.


Anledningen till att vi antagligen inte kan ha gjort detta år efter år är väl att inte Raskens höll på i år efter år men det andra kan vi väl i och för sig ha gjort. Help me mom, to fill in the blanks here.


Så här Jessie och detta har satt sig lika djupt i ditt minne som i mitt så kommer här en *zooom* tillbaka till dåtiden.Blä för rubriker

Sitter och övar mig på Word till ett prov i eftermiddag men ska man sitta och skriva massa text som är helt meningslös så gör jag det hellre här. Jag har kommit in i en svacka där det är helt tomt på uppslag på blogginlägg. Antar att det har att göra med att mitt liv just nu består i att plugga, äta, sova och då och då titta ut för att se om det blivit vår än. Det har det aldrig så jag får väl befinna mig i mitt vakum och kolla på vårbilder från svunna tider och bara längta...Än så länge i år kan man bara skönja småknoppar långt nere vid jorden...
De här har vi inte sett röken av än...vare sig knoppar eller blad. Vet att det är tidigt men jag ORKAR inte vänta mer...

 


Påskpirater är ju ett vårtecken så gott som något.

Helgens bravader

Skulle gärna här vilja skriva om allt fantastiskt roligt jag varit med om i helgen. Det finns bara ett krux med det. Jag har inte gjort ett skapandes grann. Förutom sedvanligt tv-tittande och en liten tur till Skövde för en mor-dotter-shoppingrunda. Dottern köpte sig Hello kitty hårspännen och jag hittade ett 8 gig usbminne för endast 149:-

Sonen har nog haft en trevligare helg. Hela lördagen tillbringades med flickvännen. Det satt i i soffan och gosade och tittade på film. I bland satt han i hennes knä. Det är min fotölj, sa han. En bra fotölj, för man får kyssar av den...

När jag var 7 år så var jag väl i o f s kär i den ene eller andre men jag skulle aldrig vågat prata med den...än mindre kyssas och sen prata med min mamma om det. Tiderna förändras och det är väl bättre att jag får reda på vad de sysslar med än att jag får chocken en vacker dag ;-)

Nu blir det till att hoppa i bingen. Ny vecka, nya tag, i morgon är en annan dag!

RSS 2.0