Stolt som en tupp

I dag var det julfest på Alfreds skola. Alfred var stjärngosse och när Staffan Stalledräng skulle sjungas så gick Alfred och 4 andra killar fram. Egentligen skulle de vart sex stycken men så var det en som inte vågade vara med och sjunga. Och då ställer sig mammas underbara kille och sjunger första versen helt själv. Hur stolt blir man då eller?? JÄTTE! 

Det var även ett lotteri på julfesten. Man fick ta med vinster som skulle lottas ut så det fanns en herrans massa vinster där. Vi köpte 20 lotter och vann fem vinster. Det var bra utdelning. Det var en låda med godis, typ gott och blandatgodisar, en cloetta chokladkartong, en John Deeretröja (gissa vem som valde den ;)), en kalender och 4 st äggkoppar.  

Nu är det bara två dagar kvar i skolan, sen är det äntliiigen jullov. Då kanske jag hinner med att pynta färdigt här hemma. Jag hade ett ryck förra veckan men det rycket falnade snabbt så tomtarna ligger kvar i sin låda än. Kommer dom inte upp snart så får dom ligga kvar för snart är det väl ingen ide. Man tröttnar ju så snart efter jul och vill ha in tulpaner och vår istället.

Gonatt alla!

Kommentarer
Postat av: mamma

sitter vid datorn å läser å gör..."stolta ewa minen"

2009-12-17 @ 15:26:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0