Gottgörelse

Som kontrast mot kattmatslukt så utbrister Alma i dag när jag bär henne förbi en spegel: Men guuud va gulliga vi är tillsammans...Det väger ju upp det hela lite. Behöver muntras upp lite också för vi har börjat en ny kurs i dag. Neurofysiologi. Den verkar om möjligt ännu krångligare än Neuroanatomin som vi hade alldeles nyss. I dag har vi fått lära oss om Aktionspotential som är ett annat ord för nervimpuls (men säg för f-n nervimpuls då)och om vilomembranspotential och jag skulle bli mäkta förvånad den dagen som en arbetsteraput pratar med sin patient om att det är ett överskott på negativt laddade joner i cellerna och att det finns Natrium-Kaliumpumpar i cellmembranet. Då skulle jag som patient undra om inte den arbetsterapeuten var en person som misslyckade med att komma in på Läkarlinjen och sen terroriserade alla den mötte med termer som ingen begriper och ingen är intresserad av att begripa.

 Till råga på allt hade skolan mage att ta ut hundra kronor i en kopieringsavgift för papper de tyckte vi skulle ha. Papper dom inte fick lägga ut på vår kursportal på grund av copyright eller dyl. Papper som vi ändå har fått nu fast fått betala skolan för. Undrar vad författarna till boken tycker om det. Bilderna i pappren är samma bilder som i boken. De finns de som köpt boken för 600:-...nu ska dom köpa kompendier för en 100 lapp till. HÖJ CSN säger jag bara.

Nä , nog klagat nu. Fram med böckerna för det här SKA jag klara av. Hur oanvändbart det än månne vara i framtiden. Och jag kan väl alltid validera till doktor om jag inte tycker AT är nåt att ha. Hälften är ju redan gjort.

Kommentarer
Postat av: Jessie

Csn ska höjas :)

2010-03-03 @ 20:33:10
Postat av: camilla ander

ALMA är UNDERBAR!Hoppas ni noterar uttrycken för framtiden.

hon kommer tycka det är jätte "loligt".

LYCKA TILL med STUDIERNA min bästa systers dotter.

Jag kan komma ha nytta av det.....

Kram CA.

2010-03-05 @ 21:08:24
Postat av: carina/sinneskatten

Har du fått utskrivningsrät ännu? jag skulle behöva ett hjälpmedel så jag stannar kvar på cykeln, här i byn är det liasom halkigt!

2010-03-09 @ 06:49:18
URL: http://sinneskatten.blogspot.com
Postat av: Anna skrin

hoppa du på läkarlinjen direkt ;) ne jag e bara lite less idag. Idag kommer min (fd) favvoläkare in på pat rum där jag va mitt uppe i en bedömning med patienten och ställer sig framför mej med alla sina läkarkanditader mitt framför mej o börjar ronda! men halå?! syns jag?? det är en vanlig dag i en obetydlig arbetsterapeuts liv....

2010-03-17 @ 17:56:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0