Framtidsvisioner

Mina barn har redan sina framtidsdrömmar utstakade och det verkar som dom kommer följas åt. Fast det kanske inte alltid är Smurfparty 2008 som vrålas för fulla muggar...


                             

Idétorka...

Kan nån vänlig själ hjälpa mig med vad jag ska göra för mat ikväll. Det är nog det trista vädret ( i kombination med för mycket matte) som gjort att min hjärna har fått härdsmälta och jag kan inte ens komma på vad jag är sugen på. Hade jag inte haft familj och vart tvungen att laga mat till dom ( barna åtminståne, Steffo är van att inget få ;-)) så hade det blivit te och mackor,  men di har ju inte ätit sen kl 11.40. Bedrövligt tidigt att äta middag då men sån är dagis värld. Så snälla hjälp mig NU......
Gärna med många goda recept...

Älgkoll

Carina, vet du vad jag såg i går på väg hem från Byn. Jo, två älgar som stod och mumsade på granarna i skogen. Jag tog en bild med min mobil men den blev om möjligt ännu sämre än den du hade på "din" älg så det var onödigt att ta upp plats här med det kortet. Jag länkar till din älg i stället. Vem vet...dom var nog ändå släkt ;-)

Jag hade Svenska B prov i dag och bhur det gick behöver jag väl inte nämna. Jag tror ni börjat begripa hur jag känner inför prov vid det här laget. Den där jäkla Nk'n har jag inte fått reda på än hur det gick. Ska man behöva gå och ha ågren en hel vecka eller hur tänker dom. Jag har funderat på om jag ställer orimliga krav på mig. Det är ju trots allt några år sen jag gick i skolan. Som det var med matteprovet så gick det ju bättre än vad jag hade trott men när jag tänkte tillbaka på det så kom jag ju bara ihåg dom frågor jag inte klarade. INTE dom frågor jag faktiskt hade svarat på. Man kanske inte direkt kan räkna med MVG när man inte läst på så länge och man får nog se detta halvår som ett träningsläger inför högskolan.
Hoppas i a f det blir godkänt på proven. Nu är det bara att se fram emot matteprov igen på måndag och Nationellt prov i matte om två veckor. Ingen ro och ingen vila här inte. Hur f***n klarar en del av att jobba samtidigt som dom läser det är för mig en gåta. Nu ska jag gå och gråta. Hej, svej.

Mjuk Fototriss

Ska försöka mig på det här med Fototriss. Det verkar kul och veckans tema är mjuk. Jag har vart inne och vart med om att rösta fram det så det vore väl attans om jag inte kan leta upp tre "mjuka" bilder. Här kommer mina bidrag:


I pappas väska är det mjukt och skönt

Hår kan va rätt mjukt...


Mjuklandning på hög höjd...
Mina bidrag. Tack för mig.

Nya Linus på Linjen

Hahahaha..


Kläder och väder

Bilder från min tokshopping...
Först lite Alma collection...även det hon har på sig är nytt.Och en lysande Vinter overall

Och sedan följer Alfred collection...utan Alfred. Han trivs ju bäst i blåställ. Undras vem han fått det ifrån??

Och sist men inte minst lite utlovat väder. Fint trädgårdsväder.
Kolla Nettan vad dom tatt sig. Murgrönan med fast det syns inte så väl.

Egen skörd är guld värd. Sista potatera för denna sommarn.
Men i dag blåste dom av allihop. Får bli paj, kräm och mos...(in my dreams)Små olivklasar...

Min lååånga vinranka...utan vindruvor.Krass(e) i stora lass
Sist men också minst...den lille Ekorren.Kvällens gourmetmiddag

Underbar Fisksoppa

Gul lök

Purjolök

Vitlök

Fräses i smör och olja

*Häll på krossade tomater m vitlök (el basilika)

*En klick tomatpure

*Vatten, mängd beroende på hur många man är

*Fiskbuljong, efter vattenmängd

*Saffran 1 pkt

*Grön currypasta 1 tsk (eller sambal oelek)

*Morötter i tjocka slantar

*Paprika, zuccini, palstenacka eller vad man gillar...lägges i efterhand beroende på koktid


Detta kokas i kanske nån kvart, morötterna ska inte vara helt mjuka, lite al'dente

*Halvtinad fisk i kuber 2*2 cm (torsk, hoki, sej vilken man gillar) kokas några min


*Om man gillar kan man lägga i svarta oliver och soltorkade tomater när soppan är klar

*Lite creme fraiche eller turkisk yoghurt rörs i när soppan tagits av plattan


Som tillbehör kan man ha Aioli, turkisk yoghurt, crutonger, foccacia, och RÄKOR.

Är man många ställer man bara fram räkor med skal i en stor skål och så får gästerna pilla med det själva (då dår det inte åt lika mycket räkor  )


Hade tyvärr inte så mycket mängd anvisning i receptet men alla ingredienser är ju beroende på hur många man är och så får man SMAKA, SMAKA och SMAKA....Bon Apetit.......Maloo


Tröstshopping.

Jag förstår nu varför studenter är så fattiga. För det enda som hjälper when you're feeling blue är att shoppa. Kläder. I massor. Och jag kände mig väldigt blå i dag efter detta kemiprov från helvetet. Om jag nu tyckte att det kändes jobbigt innan matteprovet var det ingenting mot vad som kändes innan detta prov. För att inte tala om efter. Det var uträkningar till höger och vänster, hur många atomer det finns i 35 g järn och hur många vattenmolekyler det fanns i kopparsulfat. HUR i hela friden ska jag veta det. Allt annat jag läst på var tydligen inte lika viktigt. Att jag vet vad en syra är eller hyr en molekyl uppstår eller vad en ester är eller en massa andra saker jag har pluggat in på. Grrrrrrrrrrrrrrr.
Jag åkte bedrövad i från Komvux skövde till Commerce och där blev jag genast gladare. Har köpt tre par byxor och ett par termobraller, 4 långärmade tröjor och strumpor till Alfred. Alma har fått 4 par byxor 3 långärmade tröjor, strumpor och en vinter overall och jag har fått en massa strumpor(sen var pengarna slut)  Sen bar det av till Maxihuset för mathandling.
Dom hade fått en ny mörk choklad med  granatäpple/chili. Den åkte i korgen. Sen hade dom börjat med "komponera din egna mussli" i lösvikt. Det måste man ju prova. Till middag i kväll blir det Fisksoppa med saffran och oliver och räkor.....så då var man tvungen att ha ett gott ciabatta bröd till den.

Nu väl hemma känns den här dagen inte så värdelös ändå. Livet står ju inte och faller med ett sketet kemiprov. Och jag har ju anmält mig till Högskoleprovet med så jag behöver ju lite prov-vana.
Ha det gott i höststormarna.............

Vad syyyynd...

Svenskaläraren var sjuk i dag....så syyynd Då blir det ju inte prov förräns på måndag. Attans också (phu) Då får jag ägna hela dagen åt att öva på Kemigrekiskan. Deeeet hade jag iiiiinte behöööövt. Kanske jag till och med hinner med lite matte då. Så skjuver jag sv. provet framför mig till på sönd. (jippie)
Nu ska jag till och med hinna ut i solen idag. Äntligen nåt som likna ett normalt liv.

Underbart väder...

...men här sitter jag INNE och försöker komma på vad jag ska ha för nytta av Molbegreppet i min framtida karriär. Jag är ju av den sorten som gärna vill veta varför saker är som dom är och inte bara ATT dom är så för att nån gammel grek har bestämmt det nån gång på 1700-talet. (Jag är väl lite empiriskt lagd där ;-)) Hade jag tänkt mig en framtid som partikelfysiker så förstår jag väl att det kan vara viktigt men jag har inga sådana förhoppningar.
Mina närmsta mål nu är att genomlida Svenska B prov imorgon ( vet inte hur jag ska läsa in mig på ett prov i det ) och Naturkunskap B prov på lördag (hur jag än läser in på det så går det inte in i min skalle). Just nu är hela min hjärna mol...eller är det mos...vet inte.
 Ska gå ut och plocka upp di sista potätera ur landet nu,det är nåt jag klarar av i allafall (om inte di blir mos di mä).

Och så kom hon ut i det fina vädret tillslut och det var ju precis dit hon ville komma....

Håller i sig

Skulle bara tala om att jag fortfarande, efter 4 dagar har en grym träningsvärk i mina baklår efter boxen i torsdags. Men nu har jag bokat på mig på torsdag igen. Och dig med Lisa...bara så du vet. Ska sova nu och drömma om kolatomer...har gjort det i några dar nu. Att man inte får va ledig ens på nätterna.

Håller tummarna

Nu har jag skickat in två tävlingsbidrag där man kan vinna en digitalkamera. Jag MÅSTE ha en snart. Ni , mina andra bloggvänner, är ju så flitiga med era kameror och det finns så mycket vackert ute i naturen nu man vill föreviga. Hade jag aft en fungerande kamera i dag skulle jag tagit kort på en fin liten Ekorre min Alfred har gjort också. Man tar 2 st kastanjer och limmar i hop. Sen tar man bruna piprensare, 2 st i lagom längd och bockar till och limmar på som armar och ben. Sen som slutknorr så limmar på en piprensarsvans och sätter ett ekollon i armarna på korren. Den blev så söt så. Han skulle även måla ögon på den men jag sa att jag kunde dra till slöjddetaljer och köpa ögon man klistrar på där pupillen snurrar omkring. Det kommer bli vårat höstpyssel. Hela huset kommer va fullt med stirrande ekorrar. Och jag lovar att så fort jag vunnit en kamera så kommer det bilder på vårat invaderade hem.

Några nya bilder...

Fick lite fler kort från bröllopet i dag...hahaha...man förstår att dom föll för varann...

Och här är tre stycken Bingo- Berror...
Och tillsist två sångfåglar med tillhörande fanclub...
En saga

Alma skulle berätta en saga för mig. Här kommer den i sin helhet.

Det var en gång en pjinsessa. Hon skulle gifta sej med en djake. Men hon vill inte gifta sej med djaken. Då kom det en pjins. Då sa pjinsen, jag vill gifta mej med pjinsessan. NEJ, sa pjinssesan. Jag ska gifta mej med djaken.
Klart slut.

Jaha, vad hände med prinsen då fågade jag.
- Han blidde död, svara Alma.

Ja det var ju en samvetsgrann prinsessa som ändock gifte sig med den hon hade för avsikt att gifta sig med från början fast det råkade dyka upp något bättre under tidens gång. Det är väl inte alltid det går till så nu för tin. Men å andra sidan var det väl förr i tin detta för jag har inte sett så många drakar häromkring på senare år.

Jag läser ju som ni alla vet på Komvux nu och då bl. a Svenska B. Det är litteraturhistoria. Dom epokerna vi har gått igenom nu är Upplysningen och Romantiken. Upplysningstidens romaner och berättelser är sakliga och byggda på fakta och på förnuft. Romantikens däremot är gjorda med själ, känsla och hjärta.
Vi har precis gått igenom Den unge Werthers lidande av Goethe. Ja herre gud, jag tröttnade redan efter det andra Ack o ve, min ljuva duvas hjärtans kär..blaj,blaj.

Det jag i a f vill komma till är att Alma har skrivit (eller rättare sagt dikterat, jag skriver ) en Werthers lidande i miniformat. Lite i upplysningsstil. Förnuft och fakta. Inget krussidull här inte. Han var kär, hon var kär men skulle gifta sig med en annan, hon gifte sig med en annan och han sköt sig i skallen. Det är summan av kardemumman i Werther. (Nu ska jag väl i sanningens namn erkänna att jag inte har läst hela boken utan bara ett urdrag på ett par sidor, men dom var jobbiga nog.)

Tack för detta Alma, det var lärorikt och underhållande. Nu ska jag fortsätta med min lab.rapport om Hur man bestämmer fomeln för kristalliserad BariumKlorid. Yeah, Yeah, wow, wow liksom.

Mörbultad

Har vart på Boxpass i kväll. Det första sen innan sommaruppehållet. Kanske säkert 15 veckor sen eller så. Dra ÅT PIPAN vad jobbigt det var. Det var en ny tjej som höll i det. Ny för mig i a f och det var bra mycket tuffare än förr i tin'. Det var musik hela tiden, förr var det 30 sek- 1 min och sen var det byte, nu körde man järnet i 1 TIMME. Gör mycket kondition också så slagena blev väl lite så där kraft i men guuud vad trött jag var. Det var nästan Jag-måste-gå-och-spy-varning.
Träningsvärken satte in redan när jag gick ur bilen här hemma så hur det ska gå dom närmsta dagarna det vette tusan.
Ja, det var ju skönt att börja träningen med ett sånt här mjukpass då så man vet att man är igång igen :-}

Men bokning blir det till nästa torsdag i a f. Man får inte bli slö, för då blir man dö som Dalle sa i Yrrol.

                                  

Knäppa Folk

Jag tyckte att det var lite besvärligt med mina lösnaglar för man blev ju lite begränsad i vad man kunde göra...jag ska aldrig gnälla mer....

URK & BLÄ

Nästa brudpar...

Ja det var attsingens så vackra vi var (om man inte kollar in mina hängiga ögonlock och alltid lika konstiga min med munnen). Hade jag inte vart klädd i gråsvart så kunde vi slått till och gift oss vi med. En får väl passa på när Steffo äntligen får på sig nåt annat än blåbyxor. Kolla gärna in mina läckra naglar (som jag var tvungen att ta av dan efter pga att man blev helt handikappad av dom) och halsband, ring och armband är ifrån Götenes bästa affär, Färg och Fantasi.Träffpunkt Köket. Där hände det mycket under bröllopskvällen. Glas gick i kras, diskmaskiner blev fyllda av kycklingspettrester och en och annan mattelektion utgavs. Dock hade jag andra intressen den kvällen så jag missade detta. Visade sig ju inte behövas heller ;-)
Brudgummen däremot han tänker så det knakar...på vad... bröllopsnatten kanske??
Go natt bloggarvänner

Nä nu blommar det...

Jag fick VG(-) på mitt matteprov. Jag är i total chock. Det hade jag INTE väntat mig. Jag är helt euforisk. Ekvationerna gick som en dans efter detta. Att det står ett litet minus efter vg är inget jag bekymmrar mig om för det är ändå mer än jag hade kunnat drömma om. Det är mer än G. Det är mer än G+. Eller hur? Eller är det kanske samma?? What the h**l, jag är superdupernöjd i alla fall.

  Ett annat snille...

Inte ett öga torrt...

Det var ett UNDERBART bröllop i helgen. Dom var sååå vackra. Nu gråter jag en skvätt bara jag tänker tillbaka.
Våran roll som värdpar gick som smort (nästan). Dagen för min del började vid 10-tiden med att locka hår och få till en hyfsad frisyr. Det tog ett par tre timmar så där. Jag konstaterade att det är tur att jag inte är naturligt lockhårig för jag såg inte riktigt klok ut innan själva uppsättandet tog fart.Efter ett par timmars knep och knåp blev resultatet i alla fall bättre. Det ska väl tilläggas att jag som inget annat har haft för mig i ett par veckor, har gjort mina hårnålar själv med pärlor från slöjddetaljer. Har ju fortfarande bara mobilen så korten är därefter. Här kommer den färdiga uppsättningen i a f.Ett trevligt lite slarvigt burr...vafan...jag är ingen frisör heller...men det var billigt. Alfred tyckte dock att -du är snygg, men ska du verkligen ha på dig dom där kläderna. Det skulle jag ju inte men han hann inte se slutfasen för då var han ju redan hos sin farfar.
Kl. 15,00 stod vi i Götene kyrka för att dela ut vigselhäften. Det var 54 bjudna personer men säkert runt 80 pers i kyrkan så det var många "nyfikna" . Jag var allt nervös men tänkte sen att jag är väl inte den som är nervösast i dag så då släppte det lite. 

Sen började vigseln. Jag brukar inte va så blödig på sådant här men när dom sa JA (klart och tydligt) till varann och sa äktenskapslöftena då trillade det tårar. Många.  Tur att Lisas Fanny var där för hon kom trippande över kyrkogången med en servett så jag slapp använda min sjal. Tusen tack Fanny. Efter vigseln delade vi ut små hjärtan med såpbubblor i som alla fick blåsa på brudparet i stället för att kasta ris.

Jag, Stefan, Fredrik, Moa och Martin fick ju raskt bege oss till byggdegården sen för att invänta gästerna. Vi stärkte oss med att halsa Mintu ur Fredriks fickplunta. När väl alla gästerna kommit skulle jag ringa Karin för att säga att dom kunde komma i bilen men se då fanns det ingen mottagning på våra telefoner så dom sist anlända gästerna och brudparet kom nästan samtidigt. Vi hann inte riktigt med våra förhållningsregler innan men vad gör det om hundra år. 
När brudparet men bestman och tärna kommit ur bilen så hade vi försökt arrangera gästerna så att dom bildade en männsklig allé upp mot byggdegårdens altandörrar. Väl där öppnades en flaska champange och vi, Värdpar/toastmastrar skulle hålla Välkommsttal. Nu är vi ju inga talare nån av oss så vi gjorde det vi är bättre på...nämligen sjöng en sång. 

Efter lite mingel och goa snittar så gick vi till bords. Maten var lite sen så vi fick klämma i med en Presentationsvisa direkt. Den var väldans kul. Man skulle göra som det stod i texten, tex  ni som gillar fotboll ska resa er och ropa tjosan, himla med ögonen du som har färgat hår..m.m.

Under och efter maten var det tal (ibland kom tårarna igen) och mellan maten som föresten var en underbar Sydamerikansk Grillbuffé, och efterrätten fick alla leta under sina stolar. Där fanns det en påse med lite material i. Det var en snygg nätmössa från Scan och två papptallrikar, två sockerbitar och två plastsanpsglas. Ja, herre gud som vi såg ut. Man ska sjunga en sång och allt eftersom så ska man ta på sig munderingen. Plastglasen var ju bra att använda som tåruppsamlare för man skrattade så man grät. Har tyvärr inget kort på detta men ska se om jag får tag i ett så småningom. Efter detta hade vi lite Bingolotto med snurra på hjul. Steffo har gjort ett gigantiskt chokladhjul som jag har målat så fint och där drogs det nummer. I sånghäftet var alla namn numrerade och det namnet som vann fick gå upp på scenen och ta emot sin vinst. Det var att runt den 13 i varje månad göra en uppgift åt brudparet. Det var allt från att rensa mördarsniglar till att bjuda på Nobelmiddag.

Efter en god Panacotta så började spelemännen med en Brudvals. Den klarade dom galant. Sen var det tokfest till sena timmen. Drinkarna var otroligt billiga, allt i baren 10:- så det köpte en ju bara för det var så billigt. (man mådde därefter dagen efter också)

Och så här vackra var brudparet när dom skar upp bröllopstårta.

Sen följer lite festmingelbilder...först ut brud och värdinna...Sen en enastående vacker tärnaBedårande brudnäbb Maja med sin makalöst vackra mor...(nej nu sitter jag här och tjuter igen...)Tillslut en festglad prisse som passade rätt så bra i sin lilla klänning. Syns väl kanske inte så noga här men jag ska allt tigga till mig kort så ni tiger...
Tusen tack Karin och Johan för att vi fick vara med att göra eran dag till ett (förhoppningsvis) oförglömmligt minne. Och tack även till Fredrik, Moa och Martin. Inga kan ha haft roligare än vi under våra oändliga planeringar, det kanske inte alltid blev som vi planerade men jag tyckte vi skötte oss galant. (och vi har ätit väldigt gött käk under planerandets gång;-))

Ha det gött alla vänner, nu ska jag börja ägna mig åt skolarbete. (matteprovet idag gick förresten åt fanders men som sagt...vad gör det om hundra år)

 


Grrrrr

Idag började saker gå emot mig igen. VARFÖR blir det aldrig som man tänker sig. Nu håller jag på med diagram och skit i matten. TRÅKIGT säger jag bara. Och hur f-n jag än gör dom där diagramen så ser dom aldrig lika dana ut i facit. Dom kan vara rätt gjorda men inte lika gradering som i facit och då ser det inte bra ut även om det är rätt. Jag vill hitta en röd tråd i hur man gör diagram och det finns det ju säkert men jag har inte tid till att hitta den till på måndag när det är prov. Jag måste ju hinna öva på -- och +- och inverterade tal och förändringsfaktorn och f-n och hans lilla morsa samtidigt som jag ska göra en snygg frisyr och få på mig lösnaglar och inte lukta svett. Det är en ekvation som inte ens Einstein skulle få att gå ihop.
Skit i matten nu...här får ni en bild i stället...På en modig kille på Medeltidens värld. Riddaren bara slängde upp honom så han hann inte protestera...och det var nog tur det. Nu är han i alla fall äntligen av med gipset. Grattis till det Alfred.

Stora stenar har fallit...

Det är ju nu bara några dagar fram till bröllopet och man har ju börjat få lite smärre hjärnblödningar på om man ska hinna allt eller inte. Dom viktigaste sakerna som behövde klaras upp var det lilla häftet och att min klänning inte hade kommit än...men så idag...på postlådan, låg det ett paket med en klänning i. Var ju lite nervös om den skulle passa eller inte för det var en väldigt liten strl. Hade haft hemma 36-38 för provning men den var lite stor (väldigt töjbart material) men strl. mindre var ju 32-34...så litet så jag kan knappt tänka mig det...MEN den passade och var riktigt fräck. Jag lovade ju en bild på den om det var så att jag kunde ha den och här kommer den. Dock ej med mig i för jag gör den nog inte riktigt lika mycket rättvisa som modellen i katalogen...men fräck är den allt.
Ni ser väl riktigt vilken festklänning det är. Och så ska jag låna en rosa och silvrig sjal/skarf av Lina så det piffar upp färgen lite. Men det är ju ett höstbröllop så lite murrigt gör det väl inte att det är.

Den andra grejen som lättade mitt hjärta är att vi äntligen fick färdigt layouten på häftet i dag. Så nu kan jag andas lungt tills vi ska få ut den från datorn och hamna på varsina sidor på olika papper i rätt ordning. Ja, ni hör...inte helt glasklart men nu tänker jag i alla fall njuta av den första delsegern innan jag börjar panikångestandas över det andra.

Sen är det det har med matteprovet jag ska ha på måndag. Jag har pratat med lärarn om att jag inte tror att jag klarar ett prov redan men han tyckte att jag skulle göra det för att se vart jag stod och klarade jag det inte skulle jag gå matte Aigen sen istället för B kursen. Då kunde jag kanske komma ikapp. Och jag BEHÖVER ju inget av det för att bli behörig på högskolan, det var ju mest för att man ville försöka höja sig.Det är ju liksom lite meningslöst att läsa om man inte får högre betyg känns det som.

Men men...vad gör det om 100 år när allting kommer kring...

Labbråtta

Då har man tillbringat en dag i Skövde på skolan då. Den första del kursen i naturkunskap b är Kemi. peace of cake ju...det har man ju läst på högstadiet ju...för en sisådär 17 år sen...(oh my god, vad gammel en ble när en uttrycktet på dä viset ;))
Nu är det ju så att minnet är ju bra men kort, har det efter mor min, så jag kommer inte RIKTIGT i håg vad vi talade om då för 17 år sen. Det hör väl till saken att nämna att jag hade en tvåa i Kemi.

Vi var 13 glada människor som var där i a f och vi skulle göra laborationer med Kristallvatten och BaCl(2). Klart som ...kristallvatten...
Men som tur var så fick vi arbeta i grupper och Västerhöjdgymnasiet står kvar så det blev nog inga större missöden.

Efter skoldagen som slutade vid 15 tiden så åkte jag och köpte mig en ny "skolväska". Har gått med Icapåsar sen jag började men tänkte idag att jag kanske faktiskt ska läsa i några år nu så det kunde jag väl allt kosta på mig.
Det är en kille till som jag läser både matte och naturkunskap med som också ska söka till sjuksköterska till jul. Det blir bra. Då känner man ju till nån mer i a f.  Och så Carre då förståss.

Det är ju lite ironiskt att, jag som var så trött på att jobba helger, sökte till en kurs där man skulle gå på helgerna. Fast det är en gång till i Okt. sen var det bara en gång i månade fram till Jul så det får jag väl stå ut med. Det var en kul dag idag i a f som gick väldans fort. Och idag har min hjärna tagit matteledigt. Då kanske den knäcker koden...men tyvärr tror jag att det sitter en liten mattespärr där uppe. Så fort lärarn tittar på mig och vill ha ett svar, då klarar jag inte ens + och -. Jag får ge mig på det i morrn igen.

Ha det gött allesammans.

Nya utmaningar

Har suttit det mesta av dagen med att få till det lilla sånghäftet till bröllopet. Tusen tack Lina för hjälpen men kom ihåg att it ain't over til it's over. På söndag får vi gå påt igen. I morgon är min första närträff på Naturkunskapen. Det är i Skövde vi ska vara och vi ska göra laborationer med kristallvatten och förbränning. Vi skulle även läsa på om molbegreppet tills i morgon och läsa in hur man utför laborationerna. Jag får väl börja med det nu vid 22-tiden så får jag hoppas jag är klar till i morrn bitti.Bara så ni vet så har jag mina axlar upp övanför öronen och andningen är ibland hyperventilation och ibland obefintlig. Men det lugnar nog ner sig framåt jul. Eller så. Nej nu blir det plugga av. Glajjerna är välanvända nu för tin , det lövar ja er...

Nettan, hjälp

Du som kan det där med mat och så...vad äter man för mat för att bli smart. Eller i a f lite mindre koko. Finns det sån mat. Jag behöver det nu för jag klarar inte detta med min matte annars. Och vi har prov månd. den 15. Bara det att hela den helgen är jag lite upptagen med ett visst bröllop så jag kan inte plugga så som jag kanske borde så finns det nån smartmat så TALA OM DET FÖR MIG. Tack.
Nej här hinner jag inte sitta...måste räkna lite på KPI och PPM och blajblaj.

Lite utlovade bilder...

...på den roliga Hippan. Har ju bara min lilla mobil att ta kort med nu för tin men när jag fått vantarna på bättre kort så kommer dom med men nu får ni hålla till godo med dessa...Som den sanna Arvingarnafan hon är så fick hon väldans fina kläder och en fin krona på toppen av en Arvingekepa. Shorts, för att hon är baskettjej (leggings för att inte frysa ihjäl) banan för att inte cidern skulle skvalpa runt själv i magen.
Utanför Peo Petterson band där hon fick sjunga in Leende Guldbruna Ögon i en sällan hörd version ;-)
(skoja bara, det var jättebra...bättre än snittet ;))

Sen är jag bara tvungen att slänga in en bild som smärtar i mitt hjärta....min bästa vän...har "tagit" min "kille"...men ser han inte lite plågad ut??? ;-)  (skoja igen...du vet Lisa...vi delar väl alltid lika ;))
Nej nu är det bäst att återgå till pluggandet. Dum i skallen som jag är så hade jag behövt BARA gå matte i ett halvår för att lära mig nåt, nu ska det ju läras in på 2½ månad plus att det inte är det enda ämnet så jag sitter dag som natt. Enda plusset är väl att man går ner några kg av stressen.

Moms, och Pi
  Geometri

Grattis ...

...Carre, som tog sig runt Tjejmilen med bravur. Jag är mäkta stolt över dig. Klarade du det, då klarar du allt. Tänk på det när matten ter sig som grekiska och inglishen like algebra...typ. Vi får träna på inför bade Vårrus och Högskola till våren. När ni kollar länken skriver ni in startnr. 26238 och väljer tjejmilen så ser ni att det inte ser så jobbigt ut direkt ;)

Ett nytt försök

Försökte göra ett snabbinlägg igår mellan matten och naturkunskapen men se det vill inte bloggen. Göra snabbinlägg alltså. Det segade så pass tillvida att jag fick avbryta alltihop för jag kan tyvärr inte förspilla mycket tid i dessa bråda dagar på krånglande datorer. Tillbaks till det jag tänkte göra igår. Det var ett litet inlägg på min mors begäran. En önskebild. Men jag vill bara påpeka detta kära mor, att det är JAG som är fotograf och följdaktligen MIG han tittar (med drömmande blick) på...(från i Lördags på Medeltidens värld)

RSS 2.0